IL Kvernbit: – Me vil gjere alt so står i vår makt til å få gjennomført akademiet

Spillere fra IL Kvernbit fra pressekonferansen på Arna Idrettspark (April 2021)

Av Martine Sagmyr Selle

-Det at me no kan være med å gi eit så godt tilbud til barn og unge no når den pandemien har herjet betyr enormt mykje, forteller Trond Egil Soltvedt (54), representant for IL Kvernbit.

Rimelig

Dere en del av Trond Mohn Sommerakademi, så da lurer vi selvfølgelig på – hva slags tidligere erfaringer/samarbeid har dere hatt i lokalmiljøet med Trond Mohn?

-Så når det gjelder Trond Mohn har me eit særdeles godt forhold, forteller Trond Egil. – Han har vært den som har gjort at me no har både fleirbrukshallen,fotballhall,og to flotte kunstgressbaner her ute hos oss. Så me er han evig takknemlig for dette.Og dette er nok også ein stor grunn til at me er ein av klubbene som er med på Trond Mohn Akademiet.I tillegg har vi som klubb alltid hatt eit godt samarbeid med Arna Bjørnar.

Trond Egil fortsetter.

-Vi setter umåtelig pris på at Trond Mohn gir alle disse barn unge ein sånn flott mulighet til å få være med. Da tenker eg også på den rimelige prisen deltagerne betaler.

Heilt fantastisk

Det har jo vært vanskelig det siste året å gjennomføre fritidsaktiviteter både for voksne og unge i kultur og idrett.  Hvordan har responsen og deltagelsen vært rundt fotballmiljøet, både generelt og spesifikt til sommerakademiet?

-Responsen rundt dette med fotball akademiet har vært heilt enormt.Me har påmeldt 205 utøvere og i tillegg 25 instruktører. Normalt når me har arrangert Tine fotball skule har me maks klart å få 150.Så dette er berre heilt fantastisk. Når det gjelder vår motivasjon og forhåpninger om akademiet er at me vil gjere alt so står i vår makt til å få gjennomført akademiet så godt at alle barn selvfølgelig vil være med oss til neste år også.

Til slutt ville Trond Egil legge til en siste ting

-Me er veldig klare for å gi alle barna ein særdeles god opplevelse her ute hos oss i IL Kvernbit og gleder oss masse.