Ny-Krohnborg IL: – Håper dette blir et fast innslag

av Martine Sagmyr Selle

-Vi er kjempeklare for å gjennomføre dette arrangementet. Alle er spente på hvordan dette er, inkludert oss. Vi har ikke tidligere gjennomført en fotballskole, men vi har fått mange gode tips og råd på veien , uttaler sportslig leder i Ny-Krohnborg IL, Sandrino Arenas Moya Birkeland (31)

Som hånd i hanske

Så hvordan ble dere en del av TM Sommerakademi?

-Vi kom i kontakt med Sigmund Tunes via mail som ble sendt ut til vår fellesmail i klubben. Vi anså dette som en aller tiders mulighet til å få flest mulig barn og unge med på en fotballskole.

Hvilken betydning har det for lokalmiljøet at dere kan tilby et sommer aktivitetstilbud som dette?

– Det kommer flere tilbud iløpet av sommeren, men TM sin fotballskole passet som hånd i hanske for oss. Jeg er svært positivt overrasket over at det er 80 stykk som har meldt seg på til TM sin fotballskole. Dette er et høyt antall i vårt nærområde. Det hadde jeg hadde ikke trodd at vi ville nå ut til så mange.

Engasjerer

Hva kan være forklaringen på den store oppslutningen?

Sammenhengen mellom barn og unge er sultefôret på et tilbud og her får man ett servert rett i fanget. TM sin fotballskole har engasjert flere frivillige i klubben og folk gleder seg til å arrangere fotballskolen.

“Vi har hatt det gøy” er det Trond Mohn ønsker at deltakerne etter årets arrangement. Så hva er deres motivasjon og forhåpninger til sommerakademiet?

– I stiller vi oss bak Trond Mohn sine utallelse, at barna skal ha hatt en innholdsrik uke når fotballskolen er ved veis ende .Forøvrig så håper vi at dette skal motivere, og at dette blir et fast innslag hver eneste sommer hos oss!